Lifestyle Te gjitha TIP top

Fotot që keni humbur shumë nëse s’i keni parë


Nëse një foto e zakonshme vlen sa njëmijë fjalë ç`mund të themi për ato historiket? Nëse ende nuk i ke parë ke humbur shumë dhe mos humb akoma.

Pursuit
(Foto nga tettybetty)

O. J. Simpson duke ia mbathur nga policia në 17 qershor të vitit 1994.

Kiss Goodbye
(Foto nga tettybetty)

Ushtarët amerikanë duke i thënë mirupafshim të dashurave të tyre para largimit për në luftë në 1963-shin.

WWII Athletic Club
(Foto nga tettybetty)

Nxënëse gjermane duke u rreshtuar për stërvitje dhe mësuesja që po i kontrollon.

"Free Borsht"
(Foto nga tettybetty)

Një familje Ukraino-Amerikane duke festuar vdekjen e Stalinit.

Relief
(Foto nga tettybetty)

Gratë e astronautëve në misionin Apollo 8. Ky është moment kur dëgjuan zërat e burrave të tyre nga hapësira në 1968-n.

A Toast
(Foto nga tettybetty)

5 dhjetor 1933. Dita kur alkooli u bë i ligjshëm.

Ky post u përshtat nga tettybetty dhe është realizuar nga Fabjola Hije.

Na kontaktoni: 0684084690 /email: [email protected]