Foto/ Stuhia shkakton 6 viktima dhe mbi 100 të lënduar në ishullin e famshëm grek

Gjashtë turistë, duke përfshirë dy fëmijë humbën jetën dhe më shumë se 100 njerëz të tjerë janë lënduar për shkak … Vazhdoni me leximin e Foto/ Stuhia shkakton 6 viktima dhe mbi 100 të lënduar në ishullin e famshëm grek