• Shqip
 • English
 • E hënë, 23 Shtator 2019
 • Shqip
 • English
 • Aktualitet My Tirana Të gjitha

  Foto/ Shtrohet rrjeti i kanalizimeve për banorët e rrugës Kongresi i Lushnjës


  Gjatë ditëve të fundit u shtrua rrjeti i ri i kanalizimeve për banorët e rrugës “Kongresi i Lushnjes”, dukë garantuar kështu furnizim me ujë të pijshëm, me të gjitha parametrat dhe cilësinë e duhur për ta përdorur atë. Sipas Bashkisë, falë këtij investimi, është bërë i mundur eliminimi i problematikave të shkarkimit të ujërave të ndotura për banorët e zonës.

  Gjatë ditëve të fundit, grupet e punës të UKT kanë ndërhyrë edhe në zona të tjera të kryeqytetit, për t’i dhënë zgjidhje problematikave të krijuara në çdo cep të Tiranës. Vetëm një ditë më parë, punonjësit e UKT Tiranë kanë ndërhyrë në rrjetin e ujësjellësit në rrugën “Pandeli Cale”, pasi shqetësimit të ngritur nga banorët e zonës, duke e rikthyer atë totalisht në funksion. / Tiranapost.al. 

  Reklamo biznesin tënd në TIP Na kontakto në [email protected] ose 068 408 1690