• Shqip
 • English
 • E hënë, 16 Shtator 2019
 • Shqip
 • English
 • Aktualitet Të gjitha

  Foto/ Ruani ndonjë nga këto lekët. Ndryshon pamja e kartëmonedhave shqiptare


  Lekët shqiptare do të ndryshojnë dhe nëse doni të ruani ndonjë prej këtyre që keni tani nëpër duar, bëni mirë t’i hiqni mënjanë. Guvernatori i Bankës së Shqipërisë, Gent Sejko, prezantoi sot kartëmonedhat e reja që do të qarkullojnë në vendin tonë shumë shpejt.

  “Është një moment i veçantë, jo vetëm për Bankën e Shqipërisë, por për gjithë shtetin shqiptar. Pas më shumë se 20 vitesh, dizenji i kartëmonedhave të qarkullimit vjen e rifreskuar dhe me elementë sigurie të përmirësuara, duke i dhënë kartëmonedhës shqiptare pamjen e një kartëmonedhe moderne, në të njëjtën kohë rezistente, me cilësi, integritet dhe besueshmëri të lartë”, thuhet në njoftimin e Bankës.

  Janë dashur 4 vite punë për të realizuar dizajnin e kartëmonedhave të reja, ndërsa do të dalin në qarkullim në mënyrë graduale.

  Është  

  Do jetë

  Është  

  Do jetë

  Është  

  Do jetë

  Është  

  Do jetë

  Është  

  Do jetë

  / Tiranapost.al

  Reklamo biznesin tënd në TIP Na kontakto në [email protected] ose 068 408 1690