• Shqip
 • English
 • E hënë, 23 Shtator 2019
 • Shqip
 • English
 • Aktualitet My Tirana Të gjitha

  Foto/ Projekti për dyfishimin e kapacitetit të furnizimit me ujë në Tiranë, përfundon 40% e punimeve në Bovillë


  Bashkia e Tiranës dhe Agjencia Kombetare e Ujesjelles-Kanalizime po vijojnë me intensitet të lartë punën për realizimin e projektit strategjik “Rehabilitimi i Rrjetit Hidrik të Tiranës”.

  Projekti synon dyfishimin e kapacitetit filtrues dhe transmetues të ujit nga Bovilla deri në Tiranë, duke ofruar shërbim më të mirë të furnizimit me ujë të pijshëm për afro 1 milionë banorë.

  Deri më tani, brenda 4 muajve janë realizuar afro 40 për qind të punimeve, dhe duke marrë parasysh ritmin e punës parashikohet që vepra të finalizohet para afatit të kontratës.

  Përveç zonës së Tiranës qytet, përfituesit kryesor do jenë edhe zonat periferike si Astiri apo zona e Unazës së Madhe, kjo pasi projekti parashikon një linjë të dedikuar vetëm për këto zona./ Tiranapost.al. E.B

   

  Reklamo biznesin tënd në TIP Na kontakto në [email protected] ose 068 408 1690