• Shqip
 • English
 • E mërkurë, 19 Qershor 2019
 • Shqip
 • English
 • Lifestyle Të gjitha TIP top

  Foto/Për të disatën herë, boll i gjykuam njerëzit nga pamja e jashtme


  Dikë me tatuazhe, dikë pa makinë, dikë të veshur thjesht, e çdo njeri tjetër që e gjykon nga pamja, quhet paragjykim. Një artist ka realizuar disa ilustrime që flasin vetë.

  12 Illustrations That Show How Wrong We Are When We Judge Others by Their Looks
  (Foto nga Bright Side)

  Ty të duket i dështuar, por shikoje pak jetën e tij reale

  12 Illustrations That Show How Wrong We Are When We Judge Others by Their Looks
  (Foto nga Bright Side)

  Duket si Don Zhuan ky? Në fakt pas tij fshihet një dhimbje e madhe

  12 Illustrations That Show How Wrong We Are When We Judge Others by Their Looks
  (Foto nga Bright Side)

  Për nga tatuazhet, veshja, muskujt, qëndrimi mund të të duket si gangster, por shikoje pak si është në të vërtetë

  12 Illustrations That Show How Wrong We Are When We Judge Others by Their Looks
  (Foto nga Bright Side)

  E varur nga droga ëëë? Në fakt është avokate

  12 Illustrations That Show How Wrong We Are When We Judge Others by Their Looks
  (Foto nga Bright Side)

  Dembel ky? Jo, ashtu të duket

  12 Illustrations That Show How Wrong We Are When We Judge Others by Their Looks
  (Foto nga Bright Side)

  I mbetur prapa në kohë? Ka një arsye përse ky njeri lëviz me biçikletë, ndërkohë që e ka një makinë tek shtëpia

  12 Illustrations That Show How Wrong We Are When We Judge Others by Their Looks
  (Foto nga Bright Side)

  I paaftë ky djalë? Mbase në matematikë

  12 Illustrations That Show How Wrong We Are When We Judge Others by Their Looks
  (Foto nga Bright Side)

  Provokuese? Shikoje jetën e saj në të vërtetë

  *Ky post u përshtat nga Bright Side dhe është realizuar nga Fabjola Hije.