• Shqip
 • English
 • E martë, 15 Tetor 2019
 • Shqip
 • English
 • Aktualitet Të gjitha

  Foto/ Njihuni me prokurorët e rinj dhe qytetet ku do shërbejë


  Sot janë miratuar nga KLP projekt-aktet për verifikim të pasurisë dhe figurës për 6 të diplomuarit te Shkollës se Magjistraturës në vitin 2018 dhe emërimin e tyre si prokurorë, duke u caktuar dhe pozicionin në vendet që kanë mbetur bosh. Sigurisht, para emërimit të tyre janë kërkuar informacione ligjzbatuese dhe pas verifikimeve u vendos emërimi i tyre në vendet vakante.

  Por kush janë prokurorët e rinj dhe ku janë caktuar?

  Ata janë prokurorët:

  Eliora Elezi,

  Erida Visoçi,

  Mediana Meta,

  Françesk Ganaj,

  Odeta Todorushi dhe Albjona Papajani.

  KLP vendosi  themelimin e një metode, e cila do të  shoqëroje ketë proces në vite dhe që parashikon: Vetting për kandidatët te cilët emërohen prokurorë për herë të parë në hyrjen e tyre në sistem. Pas kërkesave të kandidatëve KLP hodhi në votim preferencat e tyre, ndërsa me 11 vota pro vendosi të emërojë këto kandidatë në disa prokurori të vendit.

  -Eliona Elezi, emërohet në Prokurorinë e Shkallës së Parë në Krujë

  -Erida Visoçi, emërohet në Prokurorinë e Shkallës së Parë në Vlorë

  -Mediana Meta, emërohet ne Prokurorinë e Shkallës së Parë  në Kavajë

  -Françesk Ganaj, emërohet në Prokurorinë e Shkallës së Parë  në Lezhë

  -Odeta Todorushi, emërohet në Prokurorinë e Shkallës së Parë  në Korçë

  -Albjona Papajani, emërohet në Prokurorinë e Shkallës së Parë në Berat./ Tiranapost.al. E.B

  Reklamo biznesin tënd në TIP Na kontakto në [email protected]