Aktualitet Te gjitha

FOTO/ Njihuni me 2 ambasadorët e rinj që dekretoi Presidenti Meta


Presidenti Ilir Meta dekreton emërimin e Ferit Hoxhës si ambasador në UNESCO.  Ferit Hoxha do të zëvendësojë ish-ambasadoren Venera Domi. Po ashtu, presidenti Meta dekretoi lirimin nga detyra të zonjës Venera Domi.

Ndërsa ka dekretuar edhe emërimin e zonjës Ravesa Lleshi, ambasadore në Misionin e Përhershëm të Republikës së Shqipërisë pranë zyrës së Kombeve të Bashkuara dhe Organizatave të tjera Ndërkombëtare në Gjenevë. /Tiranapost.al

Ravesa Lleshi
Ferit Hoxha