• Shqip
 • English
 • E hënë, 16 Shtator 2019
 • Shqip
 • English
 • Aktualitet My Tirana Të gjitha

  Foto/ Një shëtitje në Lulishten 1 Maji, që po transformohet dita-ditës


  Lulishte 1 Maji ka marrë një pamje të re. Nga investimi i Bashkisë së Tiranës, kjo zonë po merr dita-ditës pamjen e një oazi të vërtetë, argëtues për të vegjlit, por edhe çlodhës për grupmoshat e tjera. Ndërmarrjet e Bashkisë Tiranë po vijojnë me zbatimin e projektit, ku përpos rehabilitimit të lulishtes, po punohet për vendosjen e stolave, ndriçimin, si dhe vendosjen e elementëve të nevojshëm për ta kthyer atë në një hapësirë çlodhjeje.

  Gjithashtu edhe të moshuarit do kenë një hapësirë dinjitoze të krijuar posaçërisht për ta. Kjo për faktin, se pjesë e lulishtes është edhe një shesh i ri, ku është vendosur një strukturë metalike, duke krijuar kushte sa më komode për këtë kategori. Më poshtë keni fotot./ Tiranapost.al. 

  Reklamo biznesin tënd në TIP Na kontakto në [email protected] ose 068 408 1690