• Shqip
 • English
 • E martë, 15 Tetor 2019
 • Shqip
 • English
 • Aktualitet My Tirana Të gjitha

  Foto/ Këtë Shën Valentin zgjidh ‘Molin e Dashurisë’ tek Liqeni. Diçka e bukur do ndodhë aty


  Këtë Shën Valentin, dhuratën ua sjell Bashkia e Tiranës dhe sponsorizuar nga Abi Bank për kryeqytetin. Me datë 14 shkurt, falë një tjetër investimi në Parkun e Liqenit, do të përurohet “Moli i Dashurisë”. Për të kaluar një ditë të paharruar, të dashuruarit, por edhe gjithë ata qytetarë që duan të shijojnë ajrin e pastër, do të mund t’i drejtohen Parkut të Liqenit, ku nën kujdesin e Bashkisë së Tiranës do të gjejnë dekor festiv, kënde fotosh dhe muzikë.

  Ndërkaq, të rinjë e qendrës TEN risjellin traditën e liqenit, duke performuar këngët me kitara akustike, ku qytetarët do të mund të shijojnë një koncert live me performime me muzikë të zgjedhur./ Tiranapost.al. 

  Reklamo biznesin tënd në TIP Na kontakto në [email protected]