• Shqip
 • English
 • E shtunë, 21 Shtator 2019
 • Shqip
 • English
 • Aktualitet Politikë Të gjitha

  Foto/ Edi Rama kujton Shna Ndoun e Kishës së Laçit


  Ka postuar sot një mëngjes një shënim dhe një foto të të shenjtit katolik Shën Andoni, i cili me 13 qershor të vitit 1231 ndërroi jetë. Rama tregon se Shën Andoni, kaloi një jetë dedikuar praktikimit dhe përçuarjes së besimit në shpirtrat e shqiptarëve, dhe vazhdon të kujtohet me nderim përmes lutjes dhe pelegrinazhit në Kishën e Laçit që mban emrin e tij.

   ‘Një jetë dedikuar praktikimit dhe përçuarjes së besimit në shpirtrat e shqiptarëve, ai kujtohet me nderim përmes lutjes dhe pelegrinazhit në Kishën e Laçit që mban emrin e tij”. Vetëm një mrekulli e Kishës së Laçit mund të sjellë paqe në politikë./  Copyright/ Tiranapost.al. E.B

   

   

  Reklamo biznesin tënd në TIP Na kontakto në [email protected] ose 068 408 1690