• Shqip
 • English
 • E mërkurë, 19 Qershor 2019
 • Shqip
 • English
 • Lifestyle Të gjitha TIP top

  Faqja që të mëson hilen e madhe. Të blesh markat 10-fish më lirë


  Plot 144 mijë njerëz ndjekin faqen “Rosa_h_f” dhe nëse nuk i ke bërë follow, bëji menjëherë. Sidomos nëse nuk e ke mundësinë të blesh rroba dhe aksesorë me dy e tre zero. Kjo faqe në Instagram gjen modelin më të ngjashën të markës më të llirë. Pra thënë ndryshe: një fustan 700 apo më shumë euro të Valentino-s mund të blesh shumë më lirë me materiale sigurisht më pak cilësore tek Zara.

  (Profili në Instagram)

  Nuk ke as kohë e as nerva të kërkosh vetë nëpër rrjet e website-e të markave të njohura. Sa  mirë “Rosa_h_f” e bën me qejf këtë punë.

  Tani nuk do jetosh më me pendesën që s’i bleve ato këpucët që të fiksuan fare e as me brerjen e ndërgjegjës që e harxhove gjithë rrogën për një palë këpucë.

  *Ky post është realizuar nga Fabjola Hije