• Shqip
 • English
 • E hënë, 19 Gusht 2019
 • Shqip
 • English
 • Lifestyle Showbiz Të gjitha TIP top

  Familja Beckham me një vajzë më shumë


  Familja Beckham festoi 45-vjetorin e mami Victoria-s dhe në tryezë kishte një vajzë më shumë. E dashura e Brooklyn tashmë është pjesë e familjes. Mungonte vetëm e dashura e Romeos , por siç duket ata s`e kanë zyrtarizuar ende. Kur të hyjë edhe ajo në shtëpinë e tyre, atëherë Beckham-ët do barazohen: katër vajza e katër djem.

  (Postimi i Victorias në Instagram)

  Përveç Victorias një foto e postoi edhe David dhe uroi të dashurën e zemrës.

  *Ky post është realizuar nga Fabjola Hije