• Shqip
 • English
 • E hënë, 16 Shtator 2019
 • Shqip
 • English
 • Botë Foto Galeri Të gjitha

  Eventet botërore më të rëndësishme të përcjella mes fotosh


  Gushti edhe në pikën kulminante të tij tregon se mund të prodhojë politikë dhe evente duke krijuar një klimë të nxehtë politiko-sociale kudo në botë. Sulmet terroriste dhe ngjarjet në Charletoville në SHBA, janë pjesa negative e muajit, por koncertet, festat dhe hareja që shoqëron stinën e verës është ana pozitive e tij.

  Këto imazhe janë marrë nga eventet kryesore më të rëndësishme që janë zhvilluar në botë këtë javë të nxehtë gushti. K.H/ tiranapost.al

  Reklamo biznesin tënd në TIP Na kontakto në [email protected] ose 068 408 1690