• Shqip
  • English
  • E hënë, 27 Maj 2019
  • Shqip
  • English
  • ‘Mirësérdhët në Ballkan’! Ivanov refuzon marrëveshjen e emrit

    Esencë Editori/ Është tipike e sjelljes ballkanase, kjo që sapo ka ndodhur me presidentin Ivanov, i cili ka refuzuar të presë kryeministrin Zoran Zaev, i cili do i dorëzonte sot dokumentin e marrëveshjes me Greqinë për çështjen e emrit. Qëndrimi i Ivanov ishte e parashikueshëm dhe tani pyetja që shtrohet është: Sa do e vështirësojë përparimin e kësaj marrëveshje roli i presidentit maqedonas?