• Shqip
 • English
 • E premte, 19 Prill 2019
 • Shqip
 • English
 • Nuk luaj siç bënë ata në Maqedoni!

  E kam thënë 100 herë, nuk do luaj si ata në Maqedoni me referendume konsultative ku njerëzit votuan kundër, por më pas e kaluan në Kuvend. Mendoj se është marrëveshje e mirë për ta, e mirëprita por mënyra se si u bë, unë s’do e bëja kurrë.

  Gënjeshtrat në kioskën e gazetave…

  Aleksandar Vuçiç e quan veten reformator, që do të anëtarësojë Serbinë në BE. Por makineria që prodhon propogandë për të punon pa pushim. Analizat tregojnë që Fake News në Serbi janë kthyer në politikë shtetërore. Dhe Deutsche Welle zbulon shumë më tepër se aq përmes këtij artikulli.