Një gjel i bardhë si bora në furrë? Mos kini frikë, është receta e Fundim Gjepalit

Anjeza sjell këtë të shtunë një propozim ideal për gjelin e Vitit të Ri. Blogerja jonë ka bindur Fundim Gjepalin, shefin e suksesshëm të na japë recetën e tij. Nis që nga marinimi dhe deri tek pjekja në furrë. Mos u habisni nëse shikoni një gjel të bardhë borë! Është një sekret i vogël që po ta bëni do keni sukses. Lexojeni se jeni ende në kohë…