• Shqip
  • English
  • E hënë, 18 Nëntor 2019
  • Shqip
  • English
  • Është finale, Sokol Balla në News 24 me ‘Real Story’

     “Për mua është një farë rikthimi në News24 pas shumë vitesh, por tashmë televizon me dimension dhe parametra të reja të dimensioneve kombëtare dhe mbarëkombëtare, burim informacioni për shumicën e shqiptarëve dhe televizion që konkuron denjësisht me tv gjeneraliste në treg, besoj që “Real Story” do të jetë në vazhdën e emisioneve të mëparshme të suksesshme në këtë tv, besoj që do ta çojmë një hap më tutje”.