• Shqip
 • English
 • E hënë, 19 Gusht 2019
 • Shqip
 • English
 • Shoqëria, bashkëfajtore në krim  

  Esencë editori/ Janë një zinxhir vrasjesh javët e fundit, si rasti i Qemal Selës që vrau prindërit, apo djalit (Xhafer Mata) që vrau të dashurën, Xhuljetën dhe më pas veten, që kanë shkaktuar një alarm në opinionin publik. Për këtë sot në Tiranapost.al kemi një shënim nga Ermira Hila, specialiste në këtë fushë dhe një nga bashkëpunëtoret e blogut, Shendeti ynë i mendjes.

  Përballë frikërave që fshehim

  Dikur, gjithkush do të bëjë ndalesat e veta. Edhe pa e kthyer kokën pas, shpesh do të ketë kujtime të gjendjeve të së shkuarës që do na vizitojnë e do kërkojnë me ngulm vëmendjen tonë. Sa më shumë i afrohemi brengave tona, aq më pranë kuptimit të problemeve të shëndetit mendor, jemi.

  Mjaft më krahasove!!!

  Çfarë note more në provim?- 10. Po shoku yt çfarë mori?”, “Pse nuk arrin dot të jesh e shkathët si vëllai yt?!”, “Vajza e fqinjës X mori pjesë në olimpiadën e matematikës, po ti pse nuk je dot si ajo?” apo “Pse nuk mund të jesh sociale ashtu si ka qenë motra jote?”…