• Shqip
  • English
  • E hënë, 22 Korrik 2019
  • Shqip
  • English
  • Historia e Shën Valentinit me tre burra nuk është dhe aq romantike

    Esencë Editori/ Erdhi Shën Valentini? Ok, ku janë çokollatat, trëndafilat, dashuria dhe darka romantike… Por a e keni menduar ndonjëherë se si është e vërteta, pasi mund të befasoheni kur të mësoni se historia e kësaj dite të shënuar e kur gjithë bota mbulohet nga zemrat e kuqe, nuk është dhe aq romantike.