• Shqip
  • English
  • E hënë, 9 Dhjetor 2019
  • Shqip
  • English
  • Si ka mundësi që të gjithë e duan dhe janë dakord me të, por nuk veprojnë ashtu

    Bëj si them unë e mos bej si bëj unë, paradoksi i politikanëve që postojnë për Nënë Terezën është fakt. Duan të tregojnë që në fund, thellë thellë ata janë njerëz që e vlerësojnë misionaren e të varfërve, shqiptaren që po një politikan diktator s’e la të takonte as familjen, Enver Hoxha. Të tjerët e ditë të sotme shkrihen në shprehjet e saj, por cilën prej tyre na e kanë dëshmuar me vepra?? Lexojini dhe gjykojeni vetë.