• Shqip
  • English
  • E hënë, 24 Qershor 2019
  • Shqip
  • English
  • Pse po ndryshon mendje Greqia për Shqipërinë?

    Pyetja titull është për kryeministrin Edi Rama. Ndërsa spunto morëm nga intervista e dhënë sot nga ministri i Jashtëm grek në detyrë, Giorgos Katrougalos, për radion News 24/7, ku u fol për shumë tema që lidhin dhe ndajnë Shqipërinë me Greqinë, mes tyre edhe tabelat që ishin çështje dite të dielen, por që nuk përbënin as thelbin e intervistës dhe as hatërmbetjen greke. Diku tjetër fle lepuri.