• Shqip
  • English
  • E martë, 21 Janar 2020
  • Shqip
  • English
  • Samiti Botëror për Vaksinimin në Bruksel: Shqipëria e angazhuar që çdo fëmijë të vaksinohet

    Një prej çështjeve kryesore të diskutuara në Samit ishte roli i medias dhe kryesisht rrjeteve sociale kundër disinformimit dhe përhapjes së lajmeve të rreme mbi efektet e vaksinimit. Aktualisht është arritur një marrëveshje me Facebook, Google, Twitter etj për të filtruar profilet e rreme dhe ndalimin e përhapjes së informacione të pa vërteta mbi efektet e vaksinimit.