• Shqip
  • English
  • E hënë, 19 Gusht 2019
  • Shqip
  • English
  • Paraqiten dy kandidaturat e para për Këshillin e Lartë të Gjyqësorit. Shmanget ngërçi

    Esencë editori/ Duket se është zhbllokuar ngërçi për krijimin e Këshillit të Lartë të Gjyqësorit për shkak se janë depozituar dy kandidaturat e para për këtë institucion. Paraqitja e kandidaturave është bërë vetëm dy ditë para përfundimit të afatit, ndërkohë që pak ditë më parë edhe Ambasada Amerikane shprehu shqetësimin dhe i bëri apel gjyqtarëve të ndershëm të aplikojnë.