• Shqip
 • English
 • E diel, 19 Janar 2020
 • Shqip
 • English
 • Detox Detox Detox! Iu tregoj rutinën time

  Anjeza këtë javë ka vendosur të na japë rutinën e saj të Janarit! Pa shumë salltanete, blogerja jonë betohet me kilogramët e saj se ky detox është më i miri në botë, por do pak pak fare vullnet dhe behet 3 herë në javë! Hë, a jeni gati? Ju lexojeni njëherë…

  Një gjel i bardhë si bora në furrë? Mos kini frikë, është receta e Fundim Gjepalit

  Anjeza sjell këtë të shtunë një propozim ideal për gjelin e Vitit të Ri. Blogerja jonë ka bindur Fundim Gjepalin, shefin e suksesshëm të na japë recetën e tij. Nis që nga marinimi dhe deri tek pjekja në furrë. Mos u habisni nëse shikoni një gjel të bardhë borë! Është një sekret i vogël që po ta bëni do keni sukses. Lexojeni se jeni ende në kohë…