• Shqip
  • English
  • E diel, 20 Tetor 2019
  • Shqip
  • English
  • Maskohej si burrë prej shumë vitesh. Qëllimi do t’ju lerë pa fjalë

    “Babai im më trajtoi sikur të isha djalë dhe më mësoi të kujdesesha për bagëtitë por mua nuk më pëlqente aspak ajo jetë sepse kisha një ëndërr…” “Gratë nuk u lejuan në zonën e minierave, kështu që u maskova si burrë, si një burrë i fortë , vesha pantallona të mëdha dhe bluze të lirshme e shtrënguar me një kanotiere të trashë që mos të dallohej gjinia ime. I vendosa vetes emrin xhaxhi Hussein.

    Reklamo biznesin tënd në TIP Na kontakto në [email protected]