• Shqip
  • English
  • E hënë, 15 Korrik 2019
  • Shqip
  • English
  • Analisti tregon se Gruevski është futur në këmbë në Shqipëri si emigrant i thjeshtë

    Esencë editori/Lajmi më i rëndësishëm i ditës për të gjithë Rajonin është arratisja e bujshme e ish kryeministrit të Maqedonisë, Nikola Gruevski për të cilin ka një urdhër arresti ndërkombëtar. Por ky lajm bëhet akoma dhe më i bujshëm për faktin se ai ka kaluar përmes Shqipërisë për të shkuar në Hungari. Analistët në emisionin Opinion po japin detaje të reja.