Ky është titulli i MAPO-s, ndërsa Koha Jonë del pro PD dhe LSI. Ja ç’shkruhet sot për Balilin dhe tokën e dhënë

Balili, ky është titulli i ditës së sotme në shtyp. Disa media e shohin si përgjegjësi të LSI-së dhe PD-së. Për shembull MAPO kujton: Të gjithë të përfshirë në çështjen “Balili”. Koha Jonë del pro LSI edhe sot me një titull anti-qeveri. Por pyetja është çfarë thonë dokumentet? Dhe ato janë kundër Lul Bashës dhe Edmond Panaritit. Fjalët i merr era kur vjen puna tek drejtësia.