• Shqip
  • English
  • E enjte, 17 Tetor 2019
  • Shqip
  • English
  • Gazetarët janë ‘kurvat’ më të mëdha në planet dhe shyqyr që ka ‘kurva’

    Esencë editori/ Sipas revistës «Der Spiegel» dhe të përditshmes «Süddeutsche Zeitung» në vitin 2017 politikanët e së djathtës ekstreme austriake Heinz-Christian Strache dhe Johann Gudenus takuan në ishullin Ibiza një ruse, e cila u prezantua si investitore. Strache dhe Gudenus, të dy politikanë prorusë dhe proserbë si dhe kundërshtarë të pavarësisë së Kosovës, i premtuan ruses tenderë nëse ajo do t’u jepte para për fushatën elektorale. Opozita në Austri ka kërkuar dorëheqjen e Straches, i cili është nënkancelar.

    Reklamo biznesin tënd në TIP Na kontakto në [email protected]