• Shqip
  • English
  • E martë, 17 Shtator 2019
  • Shqip
  • English
  • Komisioneri Avramopoulos: Dua ta shoh Shqipërinë në BE

    Në pak ditë nga zgjedhjet europiane, nevoja për një familje europiane të bashkuar ka shumë rëndësi. Duhet të kemi marrëdhënie të forta me fqinjët mbështetur në ekuilibër në partneritet. Jam i lumtur që jam këtu për dy arsye, së pari shoh rezultatet dhe së dyti kam dashur gjithmonë ta shikoj Shqipërinë që të bëhet anëtare e familjes europiane

    Reklamo biznesin tënd në TIP Na kontakto në [email protected] ose 068 408 1690