• Shqip
  • English
  • E premte, 20 Shtator 2019
  • Shqip
  • English
  • Edi Rama komenton raportin kritik të OSBE-ODIHR: Zgjedhjet na i certifikuan, të tjerat furtunë në gotë

    Dje raporti i OSBE-ODIHR bëri xhiron e rrjetit dhe të mediave, një raport me jo pak kritika për zgjedhjet lokale, kritika që iu adresuan votimeve familjare, kritika diplomatike për Kolegjin Zgjedhor; ‘Veprojnë nën ethet e Vettingut’, kritika për mediat të cilat në rastin më të mirë veprojnë auto-censurë, por që përtej të gjitha këtyre vëzhgimeve, zgjedhjet u certifikuan. Tek kjo e fundit përqendrohet kryeministri.

    Reklamo biznesin tënd në TIP Na kontakto në [email protected] ose 068 408 1690