• Shqip
  • English
  • E martë, 15 Tetor 2019
  • Shqip
  • English
  • Drejtësia sipas Denzel Washingon: Në filmat e mi ka dhunë, sepse është një e keqe e domosdoshme

    “Të drejtosh është një pasion, si muzika apo sporti. Më pëlqen të punoj në grup, të bashkëpunoj me njerëz të etnive të ndryshme, me kultura dhe shtresa sociale të ndryshme. Më pëlqejnë të gjitha aspektet e produksionit, duke përfshirë edhe skenografinë apo kostumet. Nelson Mandela thoshte se një lider është si një pastor që lë të lirë grigjën e tij dhe e drejton nga prapa, duke mbyllur grupin.”

    Reklamo biznesin tënd në TIP Na kontakto në [email protected]