Xhensila dhe Besi kanë një mesazh për portalet, për lajmet dhe fotot rreth Ajkës së vogëlth

Esencë editori/ Mami Xhensila dhe Babi Besi kanë shkruar sot fjalë zemre dhe vërtet emocionuese për të voglën e sapolindur të pagëzuar me emrin Ajka. Por në fund ata që të dy kanë kërkuar nga mediat online të respektojnë privatësinë e këtij momenti dhe të mos postojmë foto apo lajme pa konfirmimin e tyre. Me të drejtë!