• Shqip
  • English
  • E hënë, 18 Nëntor 2019
  • Shqip
  • English
  • Alfred Peza dhe nevoja për një debat të gjerë për turizmin

    Esencë editori/Ish deputeti socialist Alfred Peza, përmes një analize, shtron si nevojë nxitjen dhe hapjen e një debati të gjerë në vend për turizmin. Pikërisht në kulmin e sezonit turistik ai e sheh si domosdoshmëri që jo vetëm politika, por edhe shoqëria shqiptare të hapë një debat të gjerë për turizmin, për ta parë atë si një shtyllë të rëndësishme të zhvillimit, ku duhet të fokusohet ekonomia. Për më tepër lexoni të plotë analizën e tij.