• Shqip
  • English
  • E enjte, 22 Gusht 2019
  • Shqip
  • English
  • Le të vijë Janari!

    25 Rreshtat e Mirës/ Kështu, le të vijë Janari, me shpresën se ka vend për reflektim nga të gjithë. Por sidomos le të vijë Janari se na zuri pema, pizhamat me elementë Krishtlindjesh e Viti të Ri, kartolinat e gatshme në seri në Whatsapp! Le të vijë Janari, të jetojmë për veten dhe të punojmë sa më shumë për ëndrrat dhe jetën tonë, e cila po të jetë normale, si fillim, bëhet edhe magjike!