• Shqip
 • English
 • E shtunë, 19 Tetor 2019
 • Shqip
 • English
 • Lifestyle Showbiz Të gjitha TIP top

  Ermali i zbuloi ditën e dasmës, por Gaz Paja ia tërhoqi veshin


  Xing.al zbuloi detajet e dasmës së Gaz Pajës që do mbahet në 1 Qershor, në Ditën e Fëmijëve. Meqë vetë Ermal Mamaqi që drejton Xingun po merret me organizimin e dasmës, herë pas here na ka treguar ndonjë detaj të ceremonisë.

  Lajmi i fshirë i Xing.al

  Këtë të datës, pa kaluar shumë minuta, por pasi lajmi e bëri xhiron e rrjetit, u detyrua ta fshinte (gjithsesi linku ekziston ende edhe pse lajmi nuk gjendet më). Siç duket Gazi ia ka tërhequr veshin, meqë e ka thënë vazhdimisht se jetën personale do ta mbajë si të tillë. Po të ku lë Ermali të mbash sekrete.

  Gazi dhe Ira, bashkëshortja e ardhshme, foto nga Google

  *Ky post është realizuar nga Fabjola Hije referuar lajmit të fshirë të Xing.al

  Reklamo biznesin tënd në TIP Na kontakto në [email protected]