• Shqip
 • English
 • E shtunë, 19 Tetor 2019
 • Shqip
 • English
 • Lifestyle Showbiz Të gjitha TIP top

  Ermali e zëvendëson Rudinën me Getoarin


  E mbani mend rubrikën “Do shkosh tek Rudina”? Ermali hoqi dorë prej saj pas disa sezonesh, kur Tuna tha se s`kishte ndërmend të shkonte tek Rudina e se e kishte lënë në pritje nja 10 vjet. Pasi Rudina i ktheu përgjigje publike Tunës, në fund shkoi: “Ermal e do edhe ti një?”

  Që në programin e radhës Ermali s`e bëri më atë pyete dhe më në fund e zëvendësoi me një tjetër fjali: “Qimja e Getoarit”. Geti ishte i ftuar para disa javësh në program dhe një qime nga mjekra e tij Ermali e ka vendosur në kornizë. Çdo të ftuar e pyet nëse dëshiron që ta prekë për fat.

  Ledina Çelo, e ftuara e sotme nuk reshti së pyeturi se ç`punë kishte ajo me mjekrën e Getoarit kur Ermali i sugjeroi ta prekte.

  *Ky post është realizuar nga Fabjola Hije.

  Reklamo biznesin tënd në TIP Na kontakto në [email protected]