• Shqip
 • English
 • E martë, 15 Tetor 2019
 • Shqip
 • English
 • Lifestyle Showbiz Të gjitha TIP top

  Erdhi vera dhe Kajani është më i lumturi në botë


  Kajani si gjithë bebat e vegjël është më i lumturi që erdhi vera. Më në fund këmbët e vogla nuk veshin çorapet e këpucët bezdisëse që fëmijët e vegjël i kanë halë në sy.

  Ja, Kajan e përmbushi misionin për t`i hequr të dyja dhe mami po ia mban tek karroca. Po mundi që t`ia veshë më vonë, sigurisht.

  Postimi i Ajola Xoxës në Instagram

  *Ky post është realizuar nga Fabjola Hije

  Reklamo biznesin tënd në TIP Na kontakto në [email protected] ose 068 408 1690