• Shqip
 • English
 • Thursday, 22 August 2019
 • Shqip
 • English
 • Current Issues News

  There’s no battle against Netherlands, the war is between Albanians and Lulzim Basha


  From Erion Braçe:

  There is no battle against Netherlands!

  The war is between Albanians and Lulzim Basha!

  After Netherlands’s stance,

  After the stance of Council of Europe’s delegation in Tirana,

  After the stance of European Commission,

  #All together #The visas won’t be reinstated for Albania

  All of this just makes the situation clearer: The war is between Albanians and Lulzim Basha!

  Lulzim Basha’s threats that more parliaments will make the same decision, prove that he has been trying to initiate the extremist right wing toward racial discrimination, on daily basis.

  Desperate for supporters, that are only diminishing, he is going around and around a violent group; terrified that Tirana’s citizens, for what matters every Albanian citizen, won’t support him, won’t follow him, but in fact despises him; Lulzim Basha thinks he can draw them towards himself by harming their civil or economical rights, by acting as dissatisfied and pointing the finger at the government! Can anyone be more criminal?!

  I’m not trying to justify all the problems that the government faces during her service to the citizens; we are working day in and day out to solve them, by finding a solution and modernizing, by serving! But in this case, Lulzim Basha stands alone, as a criminal against Albanians! No one else!

  The Dutch Minister of Internal Affairs, Kajsa Ollogren, explained to the Parliament that in 2016 there were 710 Albanian suspects for criminal offence, in 2017 the number doubled to 499 and then decreased to 476; the number of suspected Albanians is almost negligible, to a 0.2% of the total crimes committed during one year.

  In comparison, if in 2018 there were 476 Albanian citizens suspected for crimes, in the midst of the other national minorities the police stated that 10 520 of the criminal suspects were polish, 4 thousand Romanians, 3,300 Algerians, 3,500 Belgians, over 3 thousand Bulgarian, higher percentages than Albanians have countries as Moroccans, Russians, Spanish, Portuguese, Georgians etc.

  Do you understand now?

  Lulzim Basha has declared war against you!/Tiranapost/D.D

  View this post on Instagram

  NUK KA BETEJE TE HOLLANDES KUNDER SHQIPTAREVE! KA BETEJE TE LULZIM BASHES KUNDER SHQIPTAREVE! Pas qendrimit dje te Qeverise se Hollandes, Pas qendrimit sot te Delegacionit te KE ne Tirane, Pas qendrimit sot te Komisionit Evropian, #TeGjithe bashke: #NUKRIKTHEHENVIZAT PER SHQIPTARET; Deshmon ne menyre te qarte se: KA NJE BETEJE KRIMINALE TE LULZIM BASHES KUNDER SHQIPTAREVE! Kercenimet e sotme te Lulzim Bashes dhe gojtareve te tij se, do te kete te tjere parlamente qe do marrin te njejtin vendim, deshmojne se ecejaket e Lulzim Bashes neper zyrat politike te partive te ekstremit te djathte e deri raciste, jane #Beteja e tij e perditshme kunder shqiptareve. I deshperuar per mbeshtetesit qe pakesohen duke i lene rretherrotull vec nje grusht keqberesish te dhunshem; I tmerruar qe qytetaria masive e Tiranes dhe cdo qyteti tjeter te madh apo te vogel nuk e mbeshtet, nuk e ndjek por e percmon; Lulzim Basha mendon se do i marre me vete duke ju hequr te drejta apo cenuar ne ekonomine e tyre, bere te pakenaqur duke ju treguar me dore qeverine! Me kriminal se kaq nuk mund te kete! As qe e diskutoj qe qeveria ka problemet e saja ne administrim e sherbim ndaj qytetareve; Me to po merremi dhe forte madje, duke pastruar dhe modernizuar, #SHERBYER! Por, ne kete rast eshte Lulzim Basha, vetem dhe kriminal kunder shqiptareve! Askush tjeter! Ministri i Brendshëm i Holandës, Kajsa Ollongren, i shpjegoi Parlamentit dje se, nëse në vitin 2016 ishin 710 shqiptarë të dyshuar për vepra penale, në 2017-n numri i të dyshuarve zbriti në 499 dhe pësoi një ulje të mëtejshme vitin e shkuar, me 476; Numeri i shqiptarëve të dyshuar për kryerjen e krimeve në Holandë është i papërfillshëm, me më pak se 0,2% të totalit të krimeve të regjistruara përgjatë një viti. Në krahasim, nëse në 2018-n kishte 476 shqiptarë të dyshuar, midis pakicave të tjera kombëtare ishin 10 520 polakë të dyshuar, pothuajse 4 mijë rumunë, 3 300 algjerianë, 3 500 belgë, mbi 3 mijë bullgarë, e shifra më të madhe kriminaliteti se shqiptarët kanë edhe algjerianët, marokenët, spanjollët, rusët, somalezët, portugezët, shtetasit e vendeve baltike, gjeorgjianë, etj. E kuptoni? Lulzim Basha ju ka shpallur lufte!

  A post shared by Erjon Brace (@erionbrace) on