• Shqip
 • English
 • Monday, 16 September 2019
 • Shqip
 • English
 • Current Issues News Today in politics

  Meta: President’s Institution an undefeated castle


  Following his testimony at the Parliamentary Inquiry Commission on Monday, President Meta took to Facebook to write: “I am happy to be given the opportunity to return to Parliament today following my nearly two year absence, to confirm once and for all that the President’s Institution will be an undefeated castle of Constitution, democracy, pluralism, national and public interest until July 24th 2022, with the sole intent of EU opening accession talks with Albania with no further delay”.

  In his post, Meta shared his closing statement before the commission, adding that the Presidency is ready to assist and collaborate with the commission. Tiranapost.al

   

  Shumë i lumtur që m’u dha sot mundësia të kthehem në Parlament pas një mungese gati dy vjeçare, për të rikonfirmuar edhe njëherë se deri në 24 korrik 2022, Institucioni i Presidentit do të jetë një kështjellë e pamposhtur në mbrojtje të Kushtetutës, demokracisë, pluralizmit, interesit kombëtar dhe atij publik, me qëllimin e vetëm anëtarësimin e shpejtë dhe pa vonesa të Shqipërisë në Bashkimin Europian.

  Publiée par Ilir Meta sur Lundi 9 septembre 2019
  Reklamo biznesin tënd në TIP Na kontakto në [email protected] ose 068 408 1690