Emri im s’është Mia, por Teo! Debati mes motrës së Rovena Gashit dhe përfaqësuesit të OMN-së

Në seancën në Kolegjin e Apelimit ku ndodhet ish prokurorja e njohur si krahu u djathtë i ish kryeprokurorit Adriatik … Vazhdoni me leximin e Emri im s’është Mia, por Teo! Debati mes motrës së Rovena Gashit dhe përfaqësuesit të OMN-së