• Shqip
 • English
 • E enjte, 20 Qershor 2019
 • Shqip
 • English
 • Lifestyle Showbiz Të gjitha TIP top

  Elvis Pupa mbjell flokët, por e gjen belaja me gruan


  “Ju përshëndes me flokët e reja. Kaq leshra s`kam pasur kurrë në jetë. Edhe kur isha fëmijë më mbaronte balli 6 minuta pasi kaloje vetullat #lamëleshtdukevënëlesht”, shkruan Vis Pupa në statusin që shoqëron foton plot me flokë.

  (Statusi i Elvis Pupës në Instagram)

  Edhe pse do ishte e vështirë t`i fshinte se janë më të dukshëm se çdo gjë tjetër, Visi zgjodhi t`i sqarojë vetë të gjithë. Dhe komentet me bashkëshorten janë po aq simpatike se pamja e tij e re që me thënë të drejtën paska humbur për ca flokë.

  (Komentet me gruan në Instagram)

  “Bobo… ishim rehat. Duhen dy pasqyra në shtëpi tani”, shkruan Belina, gruaja e tij, ndërkohë që Visi ia kthen: “Boll të kam prit gjithë këto vite sa të bëheshe gati për të dalë. Taksirat me më prit ti tani”.

  *Ky post është realizuar nga Fabjola Hije