Lifestyle Showbiz Te gjitha TIP top

Egla dhe Visi do vazhdojnë të jenë burrë dhe grua. Së shpejti!


Kanë kaluar të paktën 6 muaj që kur Vis Pupa tha se do të vazhdojë me një program humori, por që është në bisedime me televizionet. Sot e ftuar te Rudina ishte Egla Ceno, bashkëpunëtorja e tij e ngushtë, e cila tha se janë në telefonata me njëri-tjetrin për të rinisur, vetëm se mometalisht ajo ka disa impenjime në teatër.

(Rudina dhe Egla, foto nga Instagrami)

“Me Visin jemi duke kontaktuar vazhdimisht në telefon. ‘Burri dhe gruaja’ do të vazhdojë vetëm se po presim të mbyll impenjimet e teatrit”, tha Egla, e cila për hir të shfaqjeve në teatër nuk kishte pranuar një ofertë që i ishte dhënë në Itali për të punuar në një program./F.H/Tiranapost.al

Na kontaktoni: 0684084690 /email: [email protected]