• Shqip
 • English
 • E enjte, 17 Tetor 2019
 • Shqip
 • English
 • Lifestyle Showbiz Të gjitha TIP top

  Ed Sheeran hyn me kamera në shtëpinë e Princit Harry dhe bashkë japin një mesazh


  Dje në profilin e Harry-t dhe Meghan në instagram u postuan vetëm sekondat e parë të videos, kur Ed Sheeran trokiti në derë dhe Harry ia hapi. Sot djemtë shpërndanë videon e plotë, e xhiruar si asnjëherë në shtëpinë e dukëve të Sussex për një çështje shumë të rëndësishme, për Ditën Botërore të Shëndetit Mendor.

  View this post on Instagram

  Both Prince Harry and Ed Sheeran want to ensure that not just today but every day, you look after yourself, your friends and those around you. There’s no need to suffer in silence – share how you’re feeling, ask how someone is doing and listen for the answer. Be willing to ask for help when you need it and know that we are all in this together. #WMHD Check out the accounts below for more resources and support: @Heads_Together @Calmzone @MentalHealthFoundation @CharityNoPanic @SamaritansCharity @YoungMindsUK @GiveUsAShoutInsta @Childline_official @LetsTalkAboutMentalHealth @Jedfoundation @Pandas_UK @Charitysane @MindCharity @TimeToChangeCampaign @RethinkMentalIllness @MentalHealthMates @ActionHappiness @MHFAEngland @DitchTheLabel @TheBlurtFoundation

  A post shared by The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal) on

  “Nuk është nevoja të vuani në heshtje. Tregojani të tjerëve se si ndiheni, pyetini miqtë dhe njerëzit rreth jush si po kalojnë dhe dëgjojeni përgjigjen. Jini të gatshëm të kërkoni ndihmë kur ju duhet dhe mbani mend se në këtë çështje jemi të gjithë bashkë”, thonë djemtë në mesazhin e tyre, njëri këngëtari i preferuar dhe tjetri princi i preferuar i shumë njerëzve.

  *Ky post është realizuar nga Fabjola Hije

  Reklamo biznesin tënd në TIP Na kontakto në [email protected]