Lifestyle Te gjitha TIP top

E ftuara e Rudinës na hapi punë


Me siguri e he hequr bredhin që në 6 janar dhe e ke vendosur në bodrum a një dollap ku mban sendet sezonale. E dije që mund ta vendosësh edhe për Shën Valentin? Vetëm se jo me pakot e dhuratave dhe globet, por me zemra të kuqe dhe tullumbace. Po dritat? Po edhe ato mund t`i ndezësh.

Alda Bogdani, organizatore eventesh, e ftuar tek Rudina bëri edhe disa sugjerime të tjera për mënyrën se si mund ta festoni. Një film romantik, një darkë e shijshme, një shishe vere, ca kokoshka, pak muzikë pa dalë fare nga shtëpia Shën Valentini kalohet bukur gjithashtu.

*Ky post është realizuar nga Fabjola Hije referuar intervistës së saj tek Rudina në Tv Klan