E bëre vaksinën kundër fruthit? Ministria e Shëndetësisë vazhdon të bëjë apel: Ngjitet thjesht me një kollë apo teshtimë

Prej javësh, ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale po bën apel ndaj prindërve që të vaksinojnë fëmijët kundër virusit të … Vazhdoni me leximin e E bëre vaksinën kundër fruthit? Ministria e Shëndetësisë vazhdon të bëjë apel: Ngjitet thjesht me një kollë apo teshtimë