Histori Personale Te gjitha

Dy propozime në një ditë! Historia emocionuese e mësuesit që ra në dashuri me nënën e nxënëses


Një mësues i cili ra në dashuri me nënën e nxënëses bëri dy propozime. U ul në gjunjë për gruan duke i kërkuar që të bëhej gruaja e tij e ndërsa më pas i propozon edhe vajzës duke i kërkuar ta pranonte si babanë e saj. Bëhet fjalë për mësuesin Jessie Wittmayer nga Kalifornia i cili iu drejtua nxënëses Shyyra Milleri me këto fjalë: Do të bëhesh vajza ime?

Teacher who fell in love with student's mum proposes to them both at the same time

Historia në fakt ka kohë që ka filluar. Në vitin 2014, koha kur vajza ishte në klasën e tretë, mësuesi i jepte mësim. Nëna e saj Krysta, atëherë 29 vjeçe tregon se vajza e saj kthehej në shtëpi  dhe i fliste për mësuesin, se sa shumë ai e ndihmonte. Ajo e takoi disa herë por në përgjithësi duke folur vetëm për ecurinë e vajzës. Por pas një viti, Jessie filloi të ndjente diçka për Krystën, ndërsa vajzën e donte shumë si të ishte e saja.

Kështu një ditë pas mbledhjes së prindërve, mësuesi i kërkoi që të pinte një kafe me të, saktësisht në tetor të vitit 2015. Ata filluan të takoheshin shpesh dhe pas kësaj në mars të këtij viti çifti u fejua. Jessie kishte menduar së bashku me vajzën që ti bënte gruas një propozim të denjë dhe plani ishte që ajo ta nxirrte në një park dhe më pas ai do i bënte propozimin surprizë për martesë. Por vajza mbeti e habitur, pasi mësuesi iu ul në gjunjë edhe asaj duke i kërkuar që ta pranonte si babanë e ardhshëm e në dorë mbante një kuti me një gjerdan. Dhe sigurisht që të dyja thanë Po. Historia e bukur ka ndodhur në San Diego të Kalifornisë./ Marrë nga Daily Mail, përshtatur për Tiranapost.al Elisa Bajrami.

A teacher who fell in love with his ten-year-old student???s mum after the little girl played matchmaker got down on one knee - and proposed to them BOTH at the same time. See SWNS story NYPROPOSE; Big-hearted Jessie Wittmayer asked Shyyra Miller (pictured) if he could become her dad before swiveling and asking for her mom Krysta???s hand in marriage. The 26-year-old landscaping manager used to work at an after school group where he met Shyyra, who was in the third grade at the time, in 2014. Single mom Krysta, 29, said her daughter always came home chatting about her favorite teacher ???Mr Thor??? - a nickname she had given Jessie because of his long blond hair. At first, Krysta and Jessie only met in passing whenever Krysta was dropping her Shyyra off or picking her up, and they would make small talk about how the day had been. But over the course of over a year, Jessie said he began to feel a connection to Krysta and eventually asked her on a coffee date in October 2015 where they hit it off. They went on to become boyfriend and girlfriend - news Shyyra was thrilled about - and in March this year, Jessie decided to ask Krysta to marry him. He plotted for Shyyra to be a part of the proposal, with the plan being that Jessie would take Krysta on a sunset walk and Shyyra would surprise them with the ring. But Shyyra was stunned when her favorite teacher got down on one knee and ???proposed??? to her too, presenting her with a necklace and asking if he could be her dad. Moments later, he turned to Krysta and asked her to be his bride - and she too said ???yes???. Jessie, of San Diego, California, US.

Shyyra Miller. See SWNS story NYPROPOSE; Big-hearted Jessie Wittmayer asked Shyyra Miller (pictured) if he could become her dad before swiveling and asking for her mom Krysta???s hand in marriage. The 26-year-old landscaping manager used to work at an after school group where he met Shyyra, who was in the third grade at the time, in 2014. Single mom Krysta, 29, said her daughter always came home chatting about her favorite teacher ???Mr Thor??? - a nickname she had given Jessie because of his long blond hair. At first, Krysta and Jessie only met in passing whenever Krysta was dropping her Shyyra off or picking her up, and they would make small talk about how the day had been. But over the course of over a year, Jessie said he began to feel a connection to Krysta and eventually asked her on a coffee date in October 2015 where they hit it off. They went on to become boyfriend and girlfriend - news Shyyra was thrilled about - and in March this year, Jessie decided to ask Krysta to marry him. He plotted for Shyyra to be a part of the proposal, with the plan being that Jessie would take Krysta on a sunset walk and Shyyra would surprise them with the ring. But Shyyra was stunned when her favorite teacher got down on one knee and ???proposed??? to her too, presenting her with a necklace and asking if he could be her dad. Moments later, he turned to Krysta and asked her to be his bride - and she too said ???yes???. Jessie, of San Diego, California, US.

A teacher who fell in love with his ten-year-old student???s mum after the little girl played matchmaker got down on one knee - and proposed to them BOTH at the same time. See SWNS story NYPROPOSE; Big-hearted Jessie Wittmayer asked Shyyra Miller (pictured) if he could become her dad before swiveling and asking for her mom Krysta???s hand in marriage. The 26-year-old landscaping manager used to work at an after school group where he met Shyyra, who was in the third grade at the time, in 2014. Single mom Krysta, 29, said her daughter always came home chatting about her favorite teacher ???Mr Thor??? - a nickname she had given Jessie because of his long blond hair. At first, Krysta and Jessie only met in passing whenever Krysta was dropping her Shyyra off or picking her up, and they would make small talk about how the day had been. But over the course of over a year, Jessie said he began to feel a connection to Krysta and eventually asked her on a coffee date in October 2015 where they hit it off. They went on to become boyfriend and girlfriend - news Shyyra was thrilled about - and in March this year, Jessie decided to ask Krysta to marry him. He plotted for Shyyra to be a part of the proposal, with the plan being that Jessie would take Krysta on a sunset walk and Shyyra would surprise them with the ring. But Shyyra was stunned when her favorite teacher got down on one knee and ???proposed??? to her too, presenting her with a necklace and asking if he could be her dad. Moments later, he turned to Krysta and asked her to be his bride - and she too said ???yes???. Jessie, of San Diego, California, US.