• Shqip
 • English
 • E martë, 15 Tetor 2019
 • Shqip
 • English
 • Lifestyle Showbiz Të gjitha TIP top

  Dua Lipa nxjerr bllof komentuesin gjitholog


  Si çdo komentues tjetër që i duket sikur i di të gjitha, edhe dikush në profilin e Dua Lipës u përpoq ta zinte ngushtë këngëtaren. “Ndihmo njerëzit e tu Dua, shumë shqiptarë të Kosovës vuajnë se janë pa bukë dhe pa shtëpi. Ti shkon në Lindjen e Mesme për të ndihmuar arabët, por harron njerëzit e tu”, shkruan komentuesi dhe përgjigjia e Dua-s nuk vonoi.

  (Komentet me ndjekësin)

  “Kam hapur një fondacion në Kosovë për të bërë pikërisht këtë që nga viti 2016. Quhet Sunny Hil Foundation. Mund të shikoni gjithë punën që kemi bërë përmes ëebsite-it tonë”, shkruan Dua duke e lënë pa përgjigje komentuesin që e nisi me vrull si shumica e komentuesve.

  *Ky post është realizuar nga Fabjola Hije

  Reklamo biznesin tënd në TIP Na kontakto në [email protected]