• Shqip
 • English
 • E enjte, 17 Tetor 2019
 • Shqip
 • English
 • Lifestyle Showbiz Të gjitha TIP top

  Do 7 çanta Louis Vuitton dhe 20 mijë dollarë? Shko te profili i Khloe Kardashian


  Khloe Kardashian po që di të bëjë “giveaway”. Si para pushimeve ajo do dhurojë në instagram 7 çanta Louis Vuitton si dhe 20 mijë dollarë. Po po, është kështu siç e lexove. Mund të bëhesh edhe ti pjesë e konkursit vetëm ndiq rregullat.

  Postimi i Khloe Kardashian në Instagram

  Shko tek lettherlordbewithyou

  Ndiq të gjithë ata që ndjek ai (kjo do t`ju marrë 90 sekonda)

  Kthehuni këtu dhe më thoni me kë doni ta ndani çmimin apo do ta mbani të gjithin për vete

  Më pas Khloe sqaron se keni 48 orë kohë, deri në 19 qershor në orën 7:00 me orën e saj lokale. Profilet duhet të jenë publike deri sa të shpallet fituesi, i cili duhet të jetë mbi 18 vjeç dhe do zbulohet ditën e hënë në 24 qershor në faqen e internetit www.curatedbusinesses.com.

  *Ky post është realizuar nga Fabjola Hije

  Reklamo biznesin tënd në TIP Na kontakto në [email protected]