• Shqip
 • English
 • E diel, 25 Gusht 2019
 • Shqip
 • English
 • Showbiz Të gjitha TIP top

  Deshifrohet ftesa e dasmës së Turit dhe Orindës


  Sa vjen edhe po i ndërlikojnë këto festat të rinjtë. Nuset sidomos duan që detajet në dasmën e tyre të jetë më të bukura se ato te dasma e kushërirës apo shoqes së ngushtë. Sfidë kanë qenë këto muaj edhe për Turin e kryesisht për Orindën. Ajo është angazhuar me mish e me shpirt, në fund të fundit po martohet e bija e botës.

  o

  Impakti i parë i të ftuarve me eventin është ftesa dhe Orinda me Turin e konceptuan si një mision. Brenda një kutie qelqi futën një letër e cila duhej skanuar për t`u lexuar. Kutitë e qelqit i kishim parë deri tani, po pas skanimit askush s`na e kishte treguar letrën. Eneida, gruaja e Alban Kondit e bëri. Postoi gjithë tekstin, me detaje madje. Tani dimë edhe orën e vendin ku bëhet dasma.

  o2